PO–PÁ: 6:00–22:00 | SO–NE: 7:00–22:00

Dny otevřených dveří 1.–4. září: Přijďte si zdarma vyzkoušet novinky!

28.08. 2023

Clever fit Karolina se po měsíční rekonstrukci znovu otevírá 1. září. A startujeme zostra! Od 1. do 4. září jsme si pro vás připravili Dny otevřených dveří, během nichž si každý může přijít ZDARMA vyzkoušet všechny novinky, které jsme pro vás v klubu připravili.

A není jich málo! Vylepšení se totiž dočkaly jak fitness zóny, tak relaxační část našeho klubu.

Zásadní novinkou jsou nové stroje Technogym Bio Strength, které představují absolutně to nejlepší, co v současnosti nabízí trh s fitness vybavením. Tyto stroje pohání patentovaný systém Biodrive, využívající revoluční leteckou technologii doplněnou umělou inteligencí, která zajišťuje maximální nervosvalovou aktivaci i správné nastavení a provedení cviků. Stroje vás tak nejen hlídají, abyste cviky prováděli správně, ale díky personalizovaným tréninkovým programům a biofeedbacku dosáhnete v tréninku o 30 procent lepších výsledků!

V rámci rekonstrukce jsme také přidali celkem 22 nových strojů do silové zóny a 8 strojů do kardio sekce. Rozšíření se dočkala také naše moderní funkční zóna, v níž navíc najdete i nové pomůcky. Závody s parťákem nebo parťačkou, ale samozřejmě také individuální trénink, si nově můžete užít v závodních zónách Skillbike, Skillrow a Skillmill. K vyzkoušení bude během Dnů otevřených dveří i náš program Virtuální trenér, který vám dokáže sestavit tréninkové plány přímo na míru.

 

Relaxace v novém

Novinky najdete také v relax zóně! V Clever fit Karolina nově najdete hydromasážní lounge. Moderní masážní přístroj, který vám plynulou vlnovou masáží prohřeje a promasíruje celé tělo, přičemž si sami můžete vybrat přesná místa na těle, na která se masáž zaměří, zvolit si požadovaný tlak, upravit rychlost a dokonce si masáž v určité oblasti prodloužit. 

Nyní v klubu najdete také komfortnější relaxační místnost s novými lehátky i nová solária. Také jsme zrekonstruovali sprchy a navýšili počet skříněk v šatně. A diagnostiku těla BodyMetrix jsme nahradili modernějším přístrojem InBody.

 

Pro každého první vstup zdarma

Náš klub si můžete vyzkoušet během prvního vstupu zdarma. Není třeba si ho nikde rezervovat, stačí jen přijít – kdykoli se vám to hodí. Naši recepční vás po příchodu zaregistrují a oproti dokladu (občanskému průkazu nebo třeba řidičskému průkazu) vám zapůjčí chytrý náramek Clever fit. Ten slouží nejen pro vstup do klubu, ale zároveň také pro šatní skříňky, trezory či kardio stroje. Bez toho se v našem klubu neobejdete. Až docvičíte, náramek nám zase vrátíte.

Po registraci vás provedeme klubem a představíme vám všechny zóny i stroje, které v Clever fit Karolina najdete. Můžete si je v klidu vyzkoušet a odcvičit si svůj trénink.