PO–PÁ: 6:00–22:00 | SO–NE: 7:00–22:00

Fitness Clever fit Karolina bylo slavnostně otevřeno!

18.10. 2021

Tři týdny po otevření historicky prvního fitness Clever fit v Česku jsme slavnostně pokřtili také prvního zástupce této značky v Ostravě – Clever fit Karolina! V pátek 15. října jsme v naší nové pobočce v obchodním domě Forum Nová Karolina kromě moderátora Jana Čenského a našeho patrona Romana Šebrleho přivítali také zpěvačku Markétu Konvičkovou, Yvonu Maléřovou Krainovou a hokejistu Davida Moravce.

Pozvaní hosté se nejen ujali slavnostního křtu, ale také si hned Clever fit Karolina vyzkoušeli. Slavnostního otevření se zúčastnila také řada dalších hostů včetně zástupců mateřské německé společnosti clever fit GmbH a manažer poboček Clever fit pro Českou republiku Karel Jarušek.

Clever fit Karolina je druhou, ovšem nikoli poslední pobočkou značky Clever fit v České republice. Třetí studio bude otevřeno již začátkem prosince v pražském Centru Černý Most. V roce 2022 pak bude následovat fitness v pražském obchodním centru Westfield Chodov a v jednání jsou i pobočky v dalších českých městech.