PO–PÁ: 6:00–22:00 | SO–NE: 7:00–22:00

Zábava pro vaše děti? V dětském koutku Pokojík!

19.05. 2024

Pro všechny členky a členy Clever fit Karolina a Clever fit Karolina 2 máme novinku – dětský koutek Pokojík! Ideální místo pro vaše děti, kde se mohou bavit a objevovat svět v bezpečném a moderně vybaveném prostředí, zatímco vy se budete věnovat svému tréninku! Dětský koutek je samozřejmě určen nejen našim členům, ale i všem dalším návštěvníkům obchodního domu Forum Nová Karolina.

Pokojík je navržen s ohledem na potřeby dětí všech věkových kategorií od 3 do 12 let. Nabízíme širokou škálu aktivit, vybavení a pořádání dětských oslav či pronájmu dětského koutku, které zaručí, že každé dítě najde něco, co ho bude bavit:

  • Moderní zázemí: Pokojík je vybaven moderním nábytkem s bezpečnostními prvky, které zajišťují maximální pohodlí a bezpečnost pro vaše děti.
  • Prolézačky: Děti mohou využít různé prolézačky a herní prvky.
  • Interaktivní hračky: Děti zde najdou interaktivní hračky, které stimulují dětskou kreativitu.
  • Malování a stavebnice: Máme kreativní aktivity, jako je malování a stavění stavebnic.
  • Promítání pohádek: V našem koutku pravidelně promítáme oblíbené pohádky, které děti zaujmou a pobaví.
  • Herní konzole: Pro větší děti máme k dispozici herní konzole, které jim umožní zabavit se moderními hrami.
  • Tematické herní dny: Pravidelně pořádáme tematické herní dny, které dětem přinášejí nové zážitky a dovednosti.

K dispozici je i speciální místnost pro maminky s dětmi do 3 let – je ale bez hlídání! Najdete tu:

  • Přebalovací pult
  • Vybavení pro děti do 3 let – hračky, kostky, skládačky, puzzle a mnoho dalšího
  • Tento prostor slouží pouze pro maminky s dětmi do 3 let a je nehlídaný

V Pokojíku pracuje profesionální a zkušený personál, který se o vaše děti postará odpovědně a s péčí, takže si můžete být jisti, že jsou v dobrých rukou.

 

Dětské oslavy? Jedině v Pokojíku!

Chcete svému dítěti připravit nezapomenutelnou dětskou oslavu? V našem moderně vybaveném prostředí nabízíme vše, co potřebujete k tomu, aby oslava vašeho dítěte byla plná radosti, smíchu a nezapomenutelných zážitků. Co nabízíme?

  • širokou škálu chutného občerstvení a krásně zdobených dortů
  • myslíme na všechny děti, včetně alergiků a celiaků
  • nabízíme plnohodnotné bezlepkové oslavy

Naši zkušení animátoři se postarají o zábavu a zajistí, že každé dítě se bude bavit. Vybírat můžete z různých aktivit (malování na obličej, zvířátka z balonků, šašek a mnoho dalšího od her a soutěží po tematické aktivity).

Pro oslavu je možné si pronajmout celý dětský koutek, který tak bude zcela uzavřen pouze pro vás a vaše děti. Využít přitom můžete jak naši nabídku občerstvení, tak možnosti alternativního programu. Cenovou nabídku vám rád zpracuje náš personál.

 

Proč si vybrat nás?

Postaráme se o vše od výzdoby po úklid, nasloucháme vašim přáním a představám, abychom vytvořili oslavu na míru, která bude přesně odpovídat vašim očekáváním. Myslíme na všechny děti, a proto nabízíme možnosti pro děti s alergiemi a bezlepkové občerstvení.

Přijďte oslavit narozeniny nebo jinou významnou událost k nám a zažijte den plný radosti a zábavy v bezpečném a moderním prostředí. V případě zájmu o ceník a objednávku oslavy a všech aktivit včetně občerstvení se prosím obraťte na tel. číslo +420 737 895 393 či email daniela.smrzova@fitacademy.cz.

Dětský koutek Pokojík je pro vaše děti otevřen každý den od pondělí do neděle od 9 do 20 hodin. Jakékoli další informace vám rádi sdělíme na recepci klubu Clever fit Karolina 2, případně na telefonu +420 737 895 393 nebo na emailu pokojik@cleverfitkarolina.cz.

Dětský koutek Pokojík je místem, kde se vaše děti mohou nejen skvěle bavit, ale také se naučit novým věcem. Přijďte nás navštívit a objevte, jaké možnosti a radosti naše moderní a bezpečné prostředí nabízí. Těšíme se na vás a vaše děti!