PO–PÁ: 6:00–22:00 | SO–NE: 7:00–22:00

Co všechno nabízí náš klub Karolina 2?

15.05. 2024

Druhou část našeho klubu, nazvanou Karolina 2, najdete pouhých 100 metrů od mateřského fitness & relax centra. A její nabídka je pořádně nabitá! Co všechno v klubu Karolina 2 najdete?

 

Studio: skupinové lekce pod vedením profesionálních instruktorů

V nové části klubu najdete sál pro skupinové lekce. Skupinovky v něm vedou naši zkušení instruktoři a vybírat můžete z programů Les Mills (Bodypump, Bodybalance, Bodyattack, Bodystep, LM Core a LM Grit), kruhových tréninků, spinningu, ale také třeba cvičení pro děti od 4 do 6 let. Rozvrh i popis jednotlivých lekcí najdete na našem webu.

Ladies zóna & funkční zóna

V Karolině 2 najdete také Ladies zónu, zcela oddělenou, komplexně vybavenou cvičební zónu určenou pouze ženám. Vejít do ní můžete přímo z šatny a najde v ní kompletní kardio zónu, silové stroje, ale také všechny dostupné pomůcky, které můžete využít při svém tréninku.

V dalším odděleném prostoru pak najdete funkční zónu, která je vybavená multifunkční stěnou Universe pro individuální trénink našich klientů.

Trénink za pomoci chytrých technologií

Pokud hledáte trénink, se kterým vám maximálně pomohou chytré technologie, přijďte si k nám vyzkoušet Biocircuit Cardio 12. Tento unikátní kruhový trénink pohání umělá inteligence, díky které se vám dokonale přizpůsobí. Stroje se automaticky nastaví na parametry, které máte nahrané ve svém chytrém náramku, a navíc hlídají správné provedení cviků. Biocircuit Cardio je vhodný úplně pro každého a efektivní trénink celého těla na něm máte hotový už za 30 minut!

S tréninkem vám pomůže také náš program Virtuální trenér. Díky němu nemusíte neustále přemýšlet nad tréninkovým plánem. Jednoduše se zastavíte na kiosku a vyberete si trénink, který vám vyhovuje.

 

Hydromasáž a solárium (také pro veřejnost!)

Ať už si v klubu Karolina 2 vyberete jakýkoli druh cvičení, zrelaxovat můžete na naší hydromasážní lounge nebo v soláriu (vertikálním i horizontálním).

Naše solární studio je otevřené také veřejnosti – koupit si můžete buď jednorázové minuty, nebo některou z permanentek za zvýhodněné ceny.

Fitness bar

V klubu se staráme také o pitný režim našich klientů, kteří mají k dispozici sodobar s proteiny a kávou Nespresso. Najdete tu také doplňkový prodej nápojů a výživových doplňků.

Program pro děti? V dětském koutku!

Pokud si u nás chcete zacvičit a řešíte, jak se mezitím zabaví vaše dítě, určitě vás potěší, že už v červnu otevřeme moderně vybavený dětský koutek s odborným hlídáním dětí od 3 let! V dětském koutku si také budete moci objednat dětskou oslavu s cateringem a animátorským programem.

 

Kolik stojí členství?

Náš klub Karolina 2 můžete navštěvovat buď v rámci členství Exclusive s Virtuálním trenérem, které pořídíte už od 1590 Kč/měsíčně.

Nebo můžete využít jednorázový vstup za 190 Kč (zahrnuje přístup do Ladies zóny s posilovnou a kardio zónou, vstup na skupinovou lekci nebo kruhový trénink pod vedením osobního trenéra Clever fit). Případně balíčky jednorázových vstupů – balíček 5 vstupů stojí 850 Kč, balíček 10 vstupů 1490 Kč a balíček 20 vstupů 2590 Kč.

Ať už zvolíte členství nebo jednorázové vstupy, vždy je třeba složit vratnou zálohu 600 Kč na chytrý náramek Clever fit.

 

A co všechno získáte v rámci členství Exclusive s Virtuálním trenérem?

  • Ladies zóna s posilovnou a kardio zónou
  • Virtuální trenér
  • Unikátní kruhový trénink Biocircuit Cardio
  • Studiové lekce
  • Kruhové tréninky pod vedením osobního trenéra Clever fit
  • Kardio tréninky & rutiny, kardio challenge, minihry, Facebook, Instagram, YouTube, Netflix, HBO MAX, Disney+ TV
  • 20 min. solárium týdně
  • 20 min. hydromasážní lounge týdně
  • Fitness bar – káva, protein, sodobar
  • Multifunkční náramek 
  • Možnost přerušení na 2 měsíce na vybrané produkty, nebo ukončení členství v předstihu s 2měsíční výpovědní lhůtou s poplatkem

 

Klub Karolina 2 je pro vás otevřen každý všední den od 6 do 22 hodin, o víkendu pak od 7 do 22 hodin. Jakékoli další informace vám pak rádi sdělíme na recepci klubu, případně na telefonu +420 731 456 217 nebo na e-mailu Infok2@cleverfitkarolina.cz.

 

Clever fit, to je fitness & relax pod jednou střechou. Protože si zasloužíte jen to nejlepší!